Gabor Software

Software

Veelgestelde vragen


Welkom bij deze pagina met veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur mij dan gerust even een e-mailtje, dan vul ik deze pagina aan met uw vraag.

Doe je ook framework X?

Na 20 jaar in het vak gezeten te hebben beginnen de meeste programmeertalen, databanken en frameworks een beetje lambda op elkaar te lijken. Het overstappen van het ene platform naar het andere valt me dan ook vaak erg mee. Ik ben dus niet zo gebonden aan een bepaalde technologie. Meestal gebruik ik PHP voor websites, Python voor een API of script, Bash voor automatisering, Vanilla JavaScript voor platformonafhankelijke GUIs en C voor systeemsoftware. Af en toe doe ik wat met Java, Ruby, R of Perl. Uit nieuwsgierigheid zou ik graag eens kennis willen maken met Cobol of Rexx. Ook wil ik graag eens werken met z/OS. Omdat het kàn.

Wat is je werkgebied?

Mijn werkplek is in principe altijd op mijn kantoor aan huis ('s-Gravenhage), echter frequent klantbezoek is geen probleem. Ik focus mij met name op Den Haag en omstreken.

Ben je bekend met Scrum enzo?

Ja, ik bekend ben met Scrum, Kanban en de Agile werkwijze. Wel probeer ik mij te focussen op het ontwikkelen van software. Rollen als "product owner" en "scrum master" laat ik daarom liever aan anderen over.

Doe je ook 'fixed price'?

Sinds 2017 werk ik voornamelijk op basis van een uurtarief. Alleen in speciale gevallen is een vaste prijs mogelijk.

Wil je een assessment doen?

Assessments doe ik niet, ik werk immers op uurbasis (u zit dus nergens aan vast).

Terug naar de homepage.