Software Gabor de Mooij | Freelance Softwareontwikkelaar

Producten

Op zoek naar krachtige open source tools voor meer development productiviteit? Op zoek naar software die uw systemen betrouwbaar maakt en de onderhoudbaarheid van uw applicaties vergroot? Gabor Software heeft een uitgebreid productportfolio om uw software krachtiger te maken en sneller en goedkoper te laten ontwikkelen. Mijn producten genieten brede internationale ondersteuning en worden al jarenlang als betrouwbaar en degelijk gezien. Alle producten komen in twee smaken, de trial en enterprise edition. Alle trial editions zijn onbeperkt te gebruiken conform de BSD-licentie. U mag de trial editions zelfs aanpassen en insluiten in commerciele closed source code zolang u voldoet aan de BSD-licentie (i.e. u laat de originele copyright notices intact). Daarnaast bied ik de enterprise editions aan waarbij een ondersteuningspakket met aanzienlijke korting geleverd wordt. Voorbeelden van deze producten zijn RedBeanPHP, StampTE en Citrine. Deze drie softwareproducten zal ik nader toelichten op deze pagina.

RedBeanPHP

RedBeanPHP is een krachtige ORM (object relational mapper) voor PHP. RedBeanPHP helpt u snel en eenvoudig een solide backend te bouwen voor uw applicatie. RedBeanPHP is een intelligente ORM die op basis van de behoeften van uw applicatie de bijbehorende databasestructuur opbouwt. Met behulp van RedBeanPHP kunt u aanzienlijk sneller applicaties bouwen in PHP. Er zijn twee edities van RedBeanPHP:

StampTE

StampTE is een slimme template engine voor PHP. Met behulp van de Stamp Template Engine kunt u de templates en logica beter van elkaar scheiden en door aparte teams laten bouwen. De Stamp Template Engine is de enige PHP template engine ter wereld met een 100% scheiding tussen HTML en logica. Uw templates zijn dus ook herbruikbaar en zelfs 'hot-swappable' - u kunt ze omwisselen zonder ook maar een enkele regel in uw applicatiecode aan te hoeven passen.

Citrine

Citrine is een simpele algemene programmeertaal voor UNIX-achtige systemen. Citrine focust op simpliciteit en veiligheid. Met Citrine kunt u de onderhoudbaarheid, stabiliteit en veiligheid van uw applicaties vergroten. Op dit moment is Citrine nog in ontwikkelfase, maar de taal kan al worden ingezet voor een aantal toepassingen zoals eenvoudige websites.

Support Contract €39,-

Voor al deze producten kunt u een ondersteuningscontract af sluiten. Een support contract heeft een geldigheid van 1 jaar. De voordelen:

  • Priority status op github
  • Een jaar lang uw bedrijfslogo op de publieke partner pagina's
  • Toegang tot closed source plugins indien beschikbaar (alleen voor Citrine)
  • U steunt uw favoriete open source project

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Terug naar de homepage.