Gabor Software

Software Gabor de Mooij | Freelance Softwareontwikkelaar

Veelgestelde vragen


Welkom op de FAQ-pagina. Hier staan veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen ? Stuur dan gerust even een e-mailtje.

Doe je ook 'fixed price'?

Het is mogelijk om vooraf een kosteninschatting te geven. Voor kleine projecten adviseer ik om GWorx Server aan te schaffen aangevuld met het maatwerk dat nodig is om uw volledige applicatiewens te realiseren. accolade Ik bouw al sinds het jaar dat ik mijn bedrijf begon (2016) aan GWorx en inmiddels draait het systeem naar tevredenheid bij veel van mijn klanten. Op verzoek zijn referenties mogelijk! Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zie ook: Wat kost een webapplicatie?.

Wat is je werkwijze?

De aanpak van elk project is anders, maar ik kan er wel een paar algemene dingen over zeggen. In principe is mijn werkplaats altijd mijn eigen kantoor aan huis. Frequent klantbezoek is wel mogelijk. Alhoewel ik bekend ben met Scrum, Kanban en Agile geef ik de voorkeur aan boerenverstand. Rollen als "product owner" en "scrum master" laat ik liever aan anderen over. Assessments doe ik niet, ik werk immers op uurbasis (u zit dus nergens aan vast). Mijn werktijden zijn: maandag t/m vrijdag van 10:00-21:00. Op zondag rust ik uit.

Welke diensten lever je niet?

Schoenmaker blijf bij je leest, is een bekend gezegde - en dat advies neem ik ter harte. Zelf ontwikkel ik géén applicaties voor Windows en doe ik géén kantoorautomatisering (evenmin netwerkbeheer). ongelijkheidssymbool Ook schrijf en redigeer ik geen webteksten. Voor al deze werkzaamheden verwijs ik u graag door naar mijn partners. Ik schrijf deze partners hoog aan en heb er het volste vertrouwen in dat zij u verder kunnen helpen. Voor het uiterlijk van een website of webapplicatie werk ik meestal samen met een door de klant gekozen ontwerpbureau.

Verdel ICT & Media (partner)

Of je nu op zoek bent naar het juiste digitale gereedschap, praktische ondersteuning of strategisch bedrijfsadvies... Wij helpen jou om ICT en media maximaal in te zetten, wie je ook bent en wat je doel ook is. Bij Verdel kun je onder andere terecht voor netwerk- en systeembeheer, cloudoplossingen zoals Microsoft Office 365 en de ontwikkeling van maatwerkapplicaties met behulp van het bewezen framework Microsoft .NET. Bekijk onze oplossingen op het gebied van ICT én media snel op www.verdel.nl.

Vertaalbureau Marianne de Vreugd (partner)

Voor vertalingen EN-NL en NL-EN en redigeren werk ik samen met vertaalbureau mariannedevreugd.eu.

Terug naar de homepage.