Software Gabor de Mooij | Freelance Softwareontwikkelaar

Citrine

Om software op de lange termijn beter onderhoudbaar te maken, werk ik aan Citrine, een nieuwe programmeertaal voor (web)applicaties. Dit is een grote onderneming, het kost veel tijd en energie.

Citrine is dan ook het 'flagship product' van GaborSoftware en draait alleen op mijn eigen servers.

Heeft u een klein budget? Kunt u zich geen dure hosting veroorloven? Maar heeft u toch grootse plannen? Dan kunt u Citrine overwegen.

Geen hostingkosten tijdens Betatest

Hoewel ik normaliter geen hosting aanbied, is dit een speciale service. Uw website of webapp krijgt dan een plekje op mijn eigen server en de website zal dan draaien op het Citrine platform. Omdat Citrine nog in ontwikkeling is (BETA), reken ik geen extra hostingkosten.

U betaalt dus alleen voor het domein en de bouw van de website.

De hosting is over het algemeen goed, maar door het experimentele karakter van de software is er kans op storingen. Er worden ook geen garanties aangaande uptime gegeven.

Daar staat tegenover dat u meehelpt aan het verbeteren van software wereldwijd en u betrokken bent bij het innovatieve Citrine project. Let op, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar! Dus wees er snel bij!

Let op! Beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Wees er snel bij!

Aanbiedingen

Een Citrine website is een goedkoop alternatief voor een reguliere website. U neemt deel als betatester aan het Citrine Project en in ruil daarvoor betaalt u geen hostingkosten. U betaalt dus alleen voor de bouw van de website en de domeinregistratie (voor de meeste domeinen is dit rond €10,- per jaar). Aanbiedingen, exclusief BTW:

€ 99,- Onepager (1 pagina) zonder CMS
€ 89,- Extra pagina per stuk zonder CMS
€ 175,- Tekstbeheer CMS (incl. 1 pagina)
€ 169,- Extra pagina met CMS
€ 199,- Contactformulier met routekaartje
€ 199,- Facebook/Twitter embed
€ 299,- Gallery
€ 399,- Nieuwsmodule
€ 499,- Agendamodule
€ 699,- Extranetmodule (login)
€ 68,- per uur Maatwerk

Bij een pagina is een 'basic design' inbegrepen, losjes gebaseerd op uw visitekaartje of een PDF bestand. Voor maatwerk design en huisstijlontwikkeling werk ik samen met diverse designbureaus. Ook kan ik PDF designs voor u omzetten naar (beheerbare) Citrine pagina's. Standaard ondersteun ik de nieuwste versies van Chrome, Firefox, Safari en Edge. U kunt extra ondersteuning voor mobile en oudere browsers zoals MSIE inkopen. Prijzen zijn per template (1 template kan gebruikt worden voor meerdere pagina's) en exclusief BTW.

€ 0,-    aangeleverd HTML template in Citrine hangen
€ 249,- PDF omzetten naar Citrine pagina*
€ 299,- Incl. responsive (nieuwste iOS/Android)*
€ 399,- Incl. ondersteuning MSIE 11*
€ 499,- Incl. ondersteuning MSIE 10,11*
€ 899,- Incl. ondersteuning MSIE 8-11*
€ 68,- per uur hulp bij drempelvrij traject.
* Afhankelijk complexiteit design


De eerste maand krijgt u 1 uur gratis ondersteuning bij uw Citrine site. Ondersteuning bestaat uit het beantwoorden van vragen per telefoon, e-mail of skype, het verrichten van kleine redactiewerkzaamheden en SEO-advies. U extra ondersteuning inkopen. U koopt een ondersteuningspakket in voor de duur van 1 jaar. Prijzen zijn exclusief BTW.

€ 39,-  0,5 uur ondersteuning
€ 65,-  1 uur ondersteuning
€ 129,- 2 uur ondersteuning
€ 249,- 4 uur ondersteuning
€ 489,- 8 uur ondersteuning

Let op! Beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Wees er snel bij!

Waarom kiezen voor Citrine?

Kiezen voor Citrine is kiezen voor innovatie. Door te kiezen voor het Citrine Platform steunt u een beweging die probeert op duurzame wijze software te ontwikkelen. Een Citrine website is ook iets bijzonders. Als u een Citrine site laat maken is de website daadwerkelijk van de eerste tot de laatste byte ambachtelijk door mijzelf opgebouwd. Ik heb niet alleen uw HTML geschreven maar ook het CMS en de onderliggende programmeertaal. Dit is digitaal vakmanschap. Elk component is met zorg en visie gebouwd. Geen van de plank getrokken CMS, geen one-size-fits-all modules, maar een collectie eigenhandig ontwikkelde componenten die naadloos op elkaar aansluiten en harmonieus samenwerken met veel aandacht voor stabiliteit en veiligheid. Bovendien draait dat alles ook nog eens op het veiligste besturingssysteem ter wereld, OpenBSD. Een ware VIP-site dus eigenlijk.
In ruil voor uw deelname aan de betatests krijgt u gratis hosting en kunt u profiteren van een scherpe prijs. Alle voordelen van Citrine op een rijtje:

Herkenbaarheid

U kunt Citrine websites herkennen aan de CTR-extensie. Citrine pagina's eindigen op '.ctr', dit ziet u in de adresbalk in uw browser.

Na de Betafase

Na de Betafase van Citrine kunt u overstappen op een volwaardige hostingservice. Tegen die tijd wordt er een nieuw aanbod gedaan. Door de omvang van het Citrine project kan de betafase nog enkele jaren duren. In die tijd profiteert u dus van gratis hosting.

Hoeveel plekken zijn er?

Op dit moment draaien er 4 Citrine sites (inclusief deze). Er is nog ruimte voor 5 nieuwe sites. Het aantal slots is niet statisch. Naarmate de vraag toeneemt, kan ik het aantal slots besluiten uit te breiden. Dit hangt af van de opgedane kennis en ervaring.

Terug naar de homepage.