GaborSoftwareGaborSoftware

Veelgestelde vragen


Welkom bij deze pagina met veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur mij dan gerust even een e-mailtje, dan vul ik deze pagina aan met uw vraag.

Doe je ook framework X? Taal Y?

Een renovatietraject staat meestal in het teken van het vereenvoudigen van de bestaande productiecode. Elk framework wordt hierbij beschouwd als een unieke maatwerkoplossing. In principe zijn frameworks dus irrelevant. Ik ben bereid om met alle code te werken, ongeacht in welke taal of raamwerk deze programmatuur is opgesteld. Uiteraard beheers ik wel de meest gangbare programmeertalen zoals C, Python etc... lambda

Wat is je werkgebied?

Mijn werkplek is in principe altijd op mijn kantoor aan huis ('s-Gravenhage), echter klantbezoek is geen probleem. Ik focus mij met name op de regio Haaglanden.

Zijn alle bedrijven/sectoren welkom?

Ja. Iedereen is welkom. Ik maak geen onderscheid op basis van personen, bedrijf of sector.

Wat is je uurtarief?

Mijn uurtarief is afhankelijk van diverse factoren waaronder de complexiteit van de opdracht, de doorlooptijd en of er haast geboden is (spoedtarief). Het tarief wordt altijd in overleg vastgesteld. Bel voor een intakegesprek! Fixed Price is niet mogelijk helaas.

Wil je een assessment doen?

Assessments zijn overbodig, ik ben immers freelancer dus u zit nergens aan vast. Afhankelijk van de contractvoorwaarden kunt u zelfs per uur opzeggen.

Terug naar de homepage.