Software Gabor de Mooij | Freelance Softwareontwikkelaar

Tekstbeheer

Tekstbeheer is een beauty van een CMS, een fantastisch content management system voor uw website. Tekstbeheer is geschreven in zowel PHP als Citrine. De Citrine versie is voor deelnemers aan het Citrine Beta Project.


Voordelen Tekstbeheer CMS

Tekstbeheer is een eenvoudig te gebruiken beheersysteem voor uw website. Het is een volledig Nederlandstalig CMS met een simpele gebruikersinterface waar iedereen mee overweg kan. Met Tekstbeheer CMS kunt u op gemakkelijke wijze u website aanpassen zonder tussenkomst van een technicus. Tekstbeheer werkt snel, is stabiel en veilig. De Citrine versie draait bovendien op OpenBSD, het veiligste besturingssysteem ter wereld.

Features

Tekstbeheer is krachtig en gebruikersvriendelijk, boordevol features om het leven aangenaam en makkelijk te maken. Met het tekstbeheer CMS van GaborSoftware wordt het bijhouden van uw website een feestje! Laten we de voordelen eens op een rijtje zetten!Tekstbeheer Aanbieding

U kunt Tekstbeheer als optie bij uw Citrine Website bestellen. Installatie en configuratie van Tekstbeheer CMS kost € 175,- (ex BTW). Tijdens de betafase betaalt u geen hostingkosten voor uw Citrine website!

Terug naar de homepage.