Gabor Software

Software
gworx

De meeste van mijn producten zijn open source dus u kunt ze gratis gebruiken. Heeft u belangstelling voor maatwerk op basis van één van deze producten? Neem geheel vrijblijvend contact op voor een eerste gesprek!

RedBeanPHP (PHP)

Sinds 2009 bouw ik aan RedBeanPHP. The Power ORM noem ik deze softwarebibliotheek ook wel. RedBeanPHP is een object relational mapping systeem dat de database automatisch aanpast aan de behoeften van de applicatie die u ontwikkelt. Hiermee bespaart u geld en tijd.

SQN (PHP)

SQN staat voor Short Query Notation. Dit is een softwarebibliotheek die u in staat stelt om met een bondige notatie, krachtige SQL queries te genereren.

Stamp Template Engine (PHP)

Stamp is een open source softwarebibliotheek voor het vervaardigen van complexe server-side GUIs. Het is een logic-less template engine waarmee u opmaak en codering moeiteloos kunt scheiden. Dankzij Stamp worden complexe user interfaces weer beheersbaar.

PHPDialog (PHP)

PHPDialog is een uitbreiding op StampTE en maakt het mogelijk om snel en eenvoudig server-side dialoogvensters te maken.

TCK (Python)

TCK staat voor Template Construction Kit en is een Python programma dat StampTE-achtige template bestanden opknipt in statische HTML-snippets of JSON-bestanden. Hiermee heeft u de StampTE-techniek ter beschikking in elke programmeertaal.

Citrine/NL (C)

Citrine/NL is een uniek project: Een algemeen toepasbare, volledig Nederlandstalige programmeertaal. Citrine maakt code toegankelijk voor een groter publiek en kan bovendien worden gebruikt als domeintaal ter vervanging van complexe user interfaces.

ToolsJS (JavaScript)

Tools.JS is een lichtgewicht JavaScript softwarebibliotheek gebaseerd op Vanilla JavaScript. Deze softwarebibliotheek vermindert het aantal toetsaanslagen dat nodig is om een JavaScript applicatie te schrijven zonder dat het een heleboel complexiteit introduceert.

The Straight Framework (PHP)

The Straight Framework is een PHP raamwerk voor gevorderde ontwikkelaars. In plaats van alles voor te kauwen geeft dit recht-toe-recht-aan raamwerk een reeks handige gereedschappen zonder de creatieve vrijheid van de programmeur in te perken.

FMAP (PHP)

De HTTP request routing functie uit het Straight Framework is ook los te verkrijgen: fmap(). De fmap() functie zorgt dat elke bevraging wordt omgezet in een functie-aanroep. Dit is een eenvoudige, overzichtelijke en zeer snelle afhandeling van HTTP-requests.

WebEdit (PHP)

WebEdit is een volledig functioneel content management systeem in slechts één bestand. Ondanks de geringe omvang kunt u met WebEdit uw website comfortabel beheren.

Mayhem (JavaScript)

Onderzoeksproject naar een Electron-gebaseerde browser waarmee men censuurvrij notities en andere schrijfsels kan toevoegen aan welke website dan ook zonder toestemming van de eigenaren.

Kwikplan

Kwikplan is een alternatieve, op PlannerStack gebaseerde routeplanner voor het openbaar vervoer in Nederland.

Cai (Python)

Cai staat voor Calculatie Afleidingsindicatoren en is een rekenprogramma voor de beurshandel. Cai berekent de mate waarin bedrijven worden afgeleid van hun core business. Of de Cai-index een goede voorspeller is voor de koers van een aandeel is onzeker. Cai is niet open source, op verzoek kan ik voor u een berekening laten maken.

XDemocracy (Solidity)

XDemocracy is een alternatieve democratie op de ketting der blokken (Blockchain).

FugueJS (JavaScript)

FugueJS is een JavaScript raamwerk op basis van componenten (net als Angular, React etc). Dit raamwerk is niet langer in ontwikkeling omdat ik niet langer achter dit idee sta.

BlackScript

BlackScript is een subset van JavaScript voor wie denkt dat JavaScript teveel syntactische suiker heeft. Het BlackScript framework bevat 0 regels code en is daarmee gegarandeerd bug-vrij.

GWorx

GWorx is een applicatieserver voor het MKB en een combinatie van bovengenoemde open source producten. GWorx is een goedkope applicatieserver die kan worden gebruikt als basis voor een nieuw te bouwen webapplicatie of als fundament voor een softwarerenovatietraject. Informeer naar de mogelijkheden.

Ondersteuning

Overweegt u een ondersteuningscontract voor één van deze producten? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

OFFERTE

Ga terug naar de homepage.