Gabor Software

Software

Mijn open source producten zijn verkrijgbaar onder BSD-licentie. Voor alle producten kunt u bovendien een ondersteuningscontract afsluiten. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Citrine

Citrine is een programmeertaal die men in de eigen taal kan schrijven, in ons geval dus in het Nederlands. Zo kan iedereen lezen wat er staat en verminderen we het steenkolenengels. Citrine neemt ook een drempel weg bij het beginnen met programmeren.

RedBeanPHP

RedBeanPHP is een softwarebibliotheek die de databank van een webapplicatie automatisch aanpast aan de behoeftes van de programmacode. RedBeanPHP wordt wereldwijd in miljoenen projecten gebruikt en is beschikbaar als uitbreidingsmodule voor populaire PHP frameworks zoals Laravel en Slim.

Straight

The Straight Framework of kortweg TSF, is een no-nonsense, rechttoe rechtaan PHP raamwerk. Eenvoud, Veiligheid en Performance staan voorop.

Stamp

Stamp is een string-based, logic-less template engine voor zowel python (CLI) als PHP (template library). Met de Stamp template engine komt de vormgeving van uw toepassing compleet los te staan van de programmatuur zelf.

Games

In de periode 1998-2001 heb ik diverse games geschreven. Deze kunnen gratis worden gedownload. Veel speelplezier!

Ga terug naar de homepage.