Gabor Software

Software

Producten

Als ontwikkelaar werk ik aan diverse open source producten waarvoor ik ook ondersteuning lever. Hier is een overzicht van de producten die ik heb gebouwd. Elk product heeft een eigen website. Meer informatie over een specifiek product kunt u op die specifieke website vinden. Heeft u interesse in één van deze producten of wilt u een supportcontract afsluiten? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Citrine

Citrine is een programmeertaal die men in de eigen taal kan schrijven. Universitair onderzoek heeft uitgewezen dat programmeren in de eigen taal een positief effect heeft op het leren programmeren en de kwaliteit van code. Citrine kan door FAAS en cloud platforms worden ingebed om drempels weg te nemen en een groter publiek te bereiken.

RedBeanPHP

RedBeanPHP is een ORM softwarebibliotheek die de databank van een webapplicatie automatisch aanpast aan de behoeftes van de programmacode. Op basis van het gedrag van de programmatuur bouwt deze softwarebibliotheek zelfstandig tabellen, kolommen, sleutels en zoekstructuren voor een optimale inrichting van uw databank.

Stamp

Stamp is een string-based, logic-less template engine voor zowel python (CLI) als PHP (template library). Met de Stamp template engine komt de vormgeving van uw toepassing compleet los te staan van de programmatuur zelf. Door deze perfecte, stricte scheiding, kunt van vormgeving wisselen zonder de code aan te passen en wordt uw software bovendien beter onderhoudbaar.

Ga terug naar de homepage.