Gabor Software

Software
gworx

De meeste van mijn producten zijn open source dus u kunt ze gratis gebruiken. Heeft u belangstelling voor maatwerk op basis van één van deze producten of wilt u ondersteuning? Neem geheel vrijblijvend contact op voor een eerste gesprek!

RedBeanPHP (PHP/SQL)

Sinds 2009 bouw ik aan RedBeanPHP. The Power ORM noem ik deze softwarebibliotheek ook wel. RedBeanPHP is een object relational mapping systeem dat de database automatisch aanpast aan de behoeften van de applicatie die u ontwikkelt. Hiermee bespaart u geld en tijd. SQN staat voor Short Query Notation. Dit is een softwarebibliotheek die u in staat stelt om met een bondige notatie, krachtige SQL queries te genereren.

Stamp Template Engine (Python)

Stamp is een collectie open source gereedschappen voor het vervaardigen van complexe server-side GUIs. Het is een logic-less template engine waarmee u opmaak en codering moeiteloos kunt scheiden. Dankzij Stamp worden complexe user interfaces weer beheersbaar. Onderdelen: Stamp CLI (Python), Stamp Web Templates, PHPDialog (PHP).

Citrine (C)

Citrine is een uniek project: Een algemeen toepasbare, volledig universele programmeertaal. Citrine maakt code toegankelijk voor een groter publiek en kan bovendien worden gebruikt als domeintaal ter vervanging van complexe user interfaces.

The Straight Framework

The Straight Framework is een PHP raamwerk voor gevorderde ontwikkelaars. In plaats van alles voor te kauwen geeft dit recht-toe-recht-aan raamwerk een reeks handige gereedschappen zonder de creatieve vrijheid van de programmeur in te perken.

GWorx

GWorx is een applicatieserver voor het MKB en een combinatie van bovengenoemde open source producten. GWorx is een goedkope applicatieserver die kan worden gebruikt als basis voor een nieuw te bouwen webapplicatie of als fundament voor een softwarerenovatietraject. Informeer naar de mogelijkheden.

Ondersteuning

Overweegt u een ondersteuningscontract voor één van deze producten? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

OFFERTE

Ga terug naar de homepage.