Gabor Software

Software

Veelgestelde vragen


Welkom op de FAQ-pagina. Hier staan veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen ? Stuur dan gerust even een e-mailtje.

Doe je ook 'fixed price'?

Voor goed afgebakende, kleinschalige projecten is het mogelijk om vooraf een kosteninschatting te geven.

Wat zijn je werktijden?

Mijn werktijden zijn: maandag t/m vrijdag van 07:15-19:15. Op zondag rust ik uit.

Ben je bekend met Scrum enzo?

Alhoewel ik bekend ben met Scrum, Kanban en Agile geef ik de voorkeur aan boerenverstand. Rollen als "product owner" en "scrum master" laat ik liever aan anderen over.

Wil je een assessment doen?

Assessments doe ik niet, ik werk immers op uurbasis (u zit dus nergens aan vast).

Wat is je werkgebied?

In principe is mijn werkplaats voor kleine projecten altijd mijn eigen kantoor aan huis. U kunt mij altijd inhuren voor klussen op afstand. Voor een klus op locatie heb ik sterke voorkeur voor de gebieden: s'Gravenhage, Rotterdam, Delft, Leiden, Rijswijk, Zoetermeer, Leidschemdam/Voorburg of Westland.

Welke vaardigheden heb je?

Ik schrijf C sinds 1998*, JavaScript sinds 1999, Java sinds 2004*, PHP/SQL sinds 2005, Python sinds 2007* (* = met onderbrekingen). Qua frameworks gebruik ik meestal micro frameworks zoals Bottle, Flask, Slim, Flight of TSF. Qua databases ben ik bekend met: MySQL, MariaDB, PostgreSQL, SQLite, CUBRID, Firebird/Interbase, Oracle, MSSQL. Qua containers ben ik bekend met: Docker, Podman en Chroot. Voor versiebeheer gebruik ik Git, Subversion, CVS of Bazaar. Overige kennis: CouchDB, MongoDB, Laravel, Symfony, NodeJS, JQuery, VueJS, AngularJS, ReactJS, EmberJS, Spring Framework, Scala, Haskell, Erlang, Forth, Scheme/Lisp, CakePHP, Citrine, GML, XML/XSLT, Flash/ActionScript, Cobol, AWS, Azure, Zend Framework, Code Igniter, Kohana, Django, Ruby-on-Rails, Perl, Solidity, Linux/UNIX/BSD, Pascal en X86 Assembleertaal.

Welke diensten lever je niet?

Schoenmaker blijf bij je leest, is een bekend gezegde - en dat advies neem ik ter harte. Zelf ontwikkel ik géén applicaties voor Windows en doe ik géén kantoorautomatisering (evenmin netwerkbeheer). ongelijkheidssymbool Ook schrijf en redigeer ik geen webteksten. Voor al deze werkzaamheden verwijs ik u graag door naar mijn partners. Ik schrijf deze partners hoog aan en heb er het volste vertrouwen in dat zij u verder kunnen helpen. Voor het uiterlijk van een website of webapplicatie werk ik meestal samen met een door de klant gekozen ontwerpbureau.

Verdel ICT & Media (partner)

Of je nu op zoek bent naar het juiste digitale gereedschap, praktische ondersteuning of strategisch bedrijfsadvies... Wij helpen jou om ICT en media maximaal in te zetten, wie je ook bent en wat je doel ook is. Bij Verdel kun je onder andere terecht voor netwerk- en systeembeheer, cloudoplossingen zoals Microsoft Office 365 en de ontwikkeling van maatwerkapplicaties met behulp van het bewezen framework Microsoft .NET. Bekijk onze oplossingen op het gebied van ICT én media snel op www.verdel.nl.

Vertaalbureau Marianne de Vreugd (partner)

Voor vertalingen EN-NL en NL-EN en redigeren werk ik samen met vertaalbureau mariannedevreugd.eu.

Terug naar de homepage.