Software Gabor de Mooij | Freelance Softwareontwikkelaar

FAQ - Veelgestelde vragen


Welkom op de FAQ-pagina. Hier staan veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen ? Stuur dan gerust even een e-mailtje. De FAQ-pagina is een zogenaamd levend document; het wordt constant bijgewerkt.

Welke diensten levert Gabor Software ?

U kunt mij inhuren voor alle programmeeropdrachten.
Van een simpele website tot aanpassingen in een complexe bedrijfsapplicatie. Ik spreek PHP, JavaScript en C, maar ik ben bereid om me te verdiepen in andere talen.

Bouw je ook websites ?

Ja, ik bouw ook websites. Óók voor websites kunt u bij mij terecht. Eventueel kan ik samenwerken met een door u goedgekeurd ontwerpbureau.

Doe je ook redactiewerkzaamheden en vertalingen?

Heeft u een vertaling nodig van uw software of website, van Engels naar Nederlands of van Nederlands naar Engels, of wilt u uw teksten, zowel Nederlands als Engels, laten nakijken? Dan raad ik u aan contact op te nemen met Marianne de Vreugd Vertalingen.

Doe je ook hosting ?

Hoewel ik ervaring heb met serverbeheer (zowel BSD als Linux), specialiseer ik me liever op het gebied van softwareontwikkeling. Uiteraard kan ik u wel adviseren over bekwame hostingproviders. Bij nieuw te bouwen software (PHP) wordt deze opgeleverd op een eigen demo server totdat er een passende hostingsoplossing is gevonden. Meer over hosting...

Doe je ook kantoorautomatisering ?

Nee, ik kan u wel adviseren over bekwame kantoorautomatiseerders.

Doe je ook NodeJS ?

Ja.

Wat zijn de kosten ? Zijn er vaste prijzen mogelijk ?

Meestal werk ik op basis van een uurtarief. Voor kleinere, goed afgebakende projecten is het ook mogelijk om een vaste prijs (fixed price) af te spreken.

Terug naar de homepage.